Yogamat - kurk : Flower of life (4mm)

Een 100 % natuurlijke kurken yogamat van Bodynova is je betrouwbare partner voor alle yogastijlen, ook voor intensieve yogabeoefening zoals vinyasa yoga, ashtanga yoga of power yoga. Waar andere yogamatten glad worden als je handen of voeten nat zijn, biedt de kurken yogamat meer grip. 

De levensbloem print ziet er niet alleen mooi uit. Het helpt je ook om jezelf correct uit te lijnen op de mat en om je voeten in de best mogelijke positie te plaatsen in houdingen zoals de Warrior Poses (Virabhadrasana).

Kenmerken:

- Biologisch afbreekbaar;

- Duurzaam, ethisch, ecologisch en antimicrobieel;

- Geen inloopperiode nodig, biedt uitstekende grip vanaf het eerste gebruik;

- Goede demping voor je gewrichten;

- Blijft plat liggen en zal niet verschuiven of oprollen tijdens je practice.

Tip: spray een beetje water waar je handen en voeten staan voor een onmiddellijke ultieme grip.

Materiaal: het bovenoppervlak van deze yogamat is gemaakt van aangenaam zacht, natuurlijk kurk, dat niet alleen mooi aanvoelt, maar ook antibacterieel, vuil- en geurafstotend is. De onderkant van de kurk yogamat is gemaakt van antislip natuurrubber, waardoor de mat goed op zijn plek blijft liggen. De mat is vrij van PVC.

Afmetingen: 185 x 66 x 0,4 cm (Let op: deze yogamat is breder dan de gemiddelde yogamatten, denk daaraan wanneer je een yogamat tas aanschaft)

Gewicht: 2,4 kg

Gebruik en onderhoud:

• Vouw of kreuk je kurken yogamat niet.

• Rol de mat zo dat het kurkoppervlak aan de buitenkant zit en het rubberen oppervlak aan de binnenkant.

• Kurk is een materiaal met gesloten cellen, zodat stof en vuil niet kunnen binnendringen. Daardoor zijn ze bijzonder onderhoudsvriendelijk: gewoon plat uitrollen en het oppervlak afnemen met een vochtige doek met lauwwarm water. Laat aan de lucht drogen en rol dan zoals hierboven beschreven.


57,95 €