Maattabellen ❈ 

De kleding die je op Yogatique.nl ziet komt uit verschillende landen, die elk hun eigen maten hanteren. Daarom is het belangrijk van tevoren op te meten welke maat je hebt. In onderstaande (originele) maattabellen zie je per merk wat hun maatvoering is. Lees hieronder hoe je moet opmeten om de juiste maat te kiezen.

Borstmaat: meet op het volste gedeelte van jouw borst. Meestal is dit ter hoogte van je tepels. Let erop dat je het meetlint niet te strak of te los vasthoudt en laat het meetlint op de rug op gelijke hoogte lopen. De spiegel kan je helpen dat je het meetlint goed recht houdt.

Taille: meet rondom het smalste punt van je bovenlichaam, net boven je navel. Belangrijk: niet je buik intrekken!

Heupen: zet je voeten op heupbreedte en meet rondom het breedste gedeelte van je heupen/billen.

Binnenbeen lengte: sta rechtop, buig het been niet, en vraag iemand om je te helpen bij het opmeten. Meet de lengte vanaf het hoogste gedeelte van de binnenkant van je been (je kruis) tot onder je enkel. Wat je ook kunt doen, is je (favoriete) broek/legging met de juiste beenlengte pakken en daarvan de lengte van het binnenbeen van kruis t/m zoom opmeten.

Mouw lengte: houd je arm licht gebogen en meet vanaf de punt van je schouder waar je arm begint tot net over het botje van je pols.

Tips: zorg ervoor dat je bij het opmeten rechtop staat. Het kan helpen om voor een spiegel te meten, zodat je kunt zien of je de juiste plek zit met het opmeten. Wanneer je de omtrek opmeet, zorg er dan voor dat het meetlint glad om je lichaam is, maar niet zo strak dat het afknelt. Je zou het meetlint moeten kunnen draaien/glijden. 


Liquido:

OGNX :

  The Spirit of OM:                                                       ToeSox:

  • Small: 36/38                                                                               >      X-Small:   33 - 35,5
  • Medium: 38/40                                                                          >       Small :     36 - 38,5
  • Large: 40/42                                                                              >       Medium: 39 - 42,5
  • X-Large: 44/46                                                                           >       Large:     43 - 45