Yogahanddoek/yogamat Yatra - Grijs-roze

Niet in voorraad

Yogahanddoek of yoga reis-mat? Het is beide!

Deze praktische, zeer dunne mat van Bodhi Yoga is een kruising tussen een yogahanddoek en een dunne yogamat, met de uitstekende grip van een mat en het absorptievermogen en minimale gewicht en pakbaarheid van een handdoek. De coating van TPE aan de onderkant zorgt voor een goede grip. De bovenkant is van zeer absorberende microvezel en als het eenmaal wat vocht heeft opgenomen, biedt het een zeer goede grip. Hierdoor is het een uitstekend product voor Hot Yoga en intensieve yogabeoefening. En omdat het gemakkelijk kan worden opgevouwen tot een klein, handig formaat is het ook een uitstekende yogamat om op reis mee te nemen.

Afmeting: 183 x 60 cm / Gewicht: 350 gram

Materiaal: TPE (Thermoplastic Elastomer foam), milieuvriendelijk, 100% recyclebaar, hygiënisch, bevat geen latex, rubber of PVC, allergeen.

Wasvoorschriften: kan eenvoudig worden afgenomen met een vochtige doek. Mag ook op lage temperatuur in de wasmachine, maar niet centrifugeren en gebruik geen wasverzachter of wasmiddelen die wasverzachter bevatten. Alleen goed aan de lucht laten drogen, niet in de droger. Droog en koel bewaren.

24,95 €