Yoga top Spirit of Om - Rainbow

Deze vrolijk gekleurde yoga top van Spirit of OM mag in geen enkele yoga garderobe ontbreken. Het bamboemateriaal van de top zorgt voor een aangenaam licht en droog draagcomfort. Goede ondersteuning, ook zonder beha, dankzij de in de top geïntegreerde bustier met voldoende bewegingsruimte. De prachtige kleursamenstelling en de modieuze mandalamotieven maken je gewoon blij. Yoga is nog nooit zo leuk geweest.

Het symbool op de borst is de bloem des levens. Dit krachtige symbool kan uw levenskracht positief versterken en uw innerlijke harmonie bevorderen.

Pasvorm: slanke/getailleerde pasvorm*; geïntegreerde bh.

Materiaal: 60% viscose (van bamboe cellulose); 35% katoen (kbA bio-gecertificeerd), 5% elasthaan. Ecologische digitale print zonder waterverbruik.

*Raadpleeg voor de juiste maat de maattabel op de pagina 'Maattabellen' (onder het kopje 'Online winkel') 

Kies een variant:

45,95 €

Disclaimer

Houd er rekening mee dat het gebruik van producten van Spirit of Om is vrijgesteld van een belofte van verlossing of genezing. Bio-energetische kleding kan een ondersteunend effect hebben op de gezondheid, maar vormt in geen enkel opzicht een vervanging voor het zien van de dokter of alternatieve geneesheer en mag niet de oorzaak zijn van het staken van medische behandeling. Aansprakelijkheidsclaims zijn uitgesloten.