Yoga top - Mandala Indigo/peach

Deze elegante yoga top - gemaakt van aangenaam zachte en elastische stof - is een waar genot voor al je zintuigen. De prachtige kleuren en het liefdevolle ontwerp zullen je keer op keer inspireren in elke yogasessie. De geïntegreerde bustier geeft goede ondersteuning, ook zonder beha, en biedt bewegingsvrijheid. Deze top is ook goed te combineren met de bijpassende legging Indigo/peach.

In het midden van de mandala print vind je het symbool van de zaden des levens. De levenszaden bestaan uit 7 cirkels, die perfect in harmonie, proportie en vorm zijn. 

Pasvorm: slanke/getailleerde pasvorm*; geïntegreerde bh.

Materiaal: 60% viscose (van bamboe cellulose); 35% katoen (kbA bio-gecertificeerd), 5% elastaan. Ecologische digitale print zonder waterverbruik.

Merk: Spirit of Om

*Raadpleeg voor de juiste maat de maattabel op de pagina 'Maattabellen' (onder het kopje 'Online winkel') 

Kies een variant:

45,95 €

Disclaimer

Houd er rekening mee dat het gebruik van producten van Spirit of Om is vrijgesteld van een belofte van verlossing of genezing. Bio-energetische kleding kan een ondersteunend effect hebben op de gezondheid, maar vormt in geen enkel opzicht een vervanging voor het zien van de dokter of alternatieve geneesheer en mag niet de oorzaak zijn van het staken van medische behandeling. Aansprakelijkheidsclaims zijn uitgesloten.