Yoga Studio The Grip Mat (4mm)

De gloednieuwe en revolutionaire Top Surface Coat biedt een ongeëvenaarde grip voor zowel beginnende als ervaren yogi's. Deze PU-yogamat van Yoga Studio is voorzien van dubbelzijdige technologie. De innovatief vocht absorberende bovenzijde van de mat, de "plakkerige" zijde, is gemaakt van eco-polyurethaan (PU) dat vocht opneemt om de grip te vergroten bij meer vocht. De mat geeft steeds meer grip naarmate je practice warmer en warmer wordt. Dit maakt het geweldige mat voor hot yoga, vinyasa yoga, Ashtanga yoga en alle andere intensieve workouts. De onderkant is gemaakt van natuurlijk verantwoord rubber dat zorgt voor meer demping en een ongeëvenaarde grip op de vloer.

De Grip Mat is vervaardigd zonder de zes meest schadelijke ftalaten en zodoende een gezonde keuze voor zowel jou als de planeet.

Inclusief gratis draagriem 

Kenmerken:

- Duurzaam polyurethaan is gemakkelijk schoon te vegen.

- Rubberen basis.

- Antislip mat ideaal voor hot yoga, vinyasa yoga, Ashtanga yoga etc.

- Voert vocht af om je grip te behouden.

- Ondersteunt je gewrichten.

- Iets langer en breder dan de traditionele yogamat om je wat meer speelruimte te geven.

Materiaal: deze PU-matten zijn gemaakt van natuurlijk ethisch geproduceerd rubber. Latexvrij. 6P-vrij, wat betekent dat het geen vervelende chemicaliën, metalen, gifstoffen enz. bevat.

Afmetingen: 183 cm x 68 cm x 4 mm

Gewicht: 2,4 kg

Gebruik en onderhoud: voor deze yogamat kun je het beste een zachte, natuurlijke zeep gebruiken, verdund met veel water. Wrijf de mat in met een vochtige doek en de milde/natuurlijke zeepoplossing. Gebruik geen yogamat-reiniger met daarin olie of agressieve reinigingsmiddelen. Laat de mat na het reinigen plat en aan de lucht drogen.

Rol de mat zo op dat de gekleurde (blauwe) kant aan de buitenkant zit.

59,95 €