Yoga Studio - Dew drop mandala (6mm)

Niet in voorraad

Deze 6 mm Deluxe yogamat met fantastische print is gemaakt van de nieuwste milieuvriendelijke polymeerharsen en gemaakt volgens Europese normen. De mat is 6-P-vrij, vrij van ftalaat, AZO, DOP, fenol, zware metalen. Oftewel: helemaal geen giftige stoffen, waardoor het ook een geweldige yogamat is voor kinderen en zwangere vrouwen.

Deze yogamat van Yoga Studio behoort tot de beste PVC yogamatten die je in Europa kunt kopen, hij overtreft de Europese kwaliteitsnormen en het antislip oppervlak is de keuze voor veel yogadocenten en yogastudenten.

Kenmerken:

- Heeft een prachtige grijze en rode mandala-print.

- Zacht, schokabsorberend en comfortabel

- Biedt isolatie tegen koude vloeren

- Biedt een stabiel, antislip oppervlak

- Vertrouwd door yoga-docenten wereldwijd

Materiaal: PVC zonder gifstoffen, metalen, chemicaliën of andere vervelende stoffen!

Merk: Yoga Studio

Afmetingen: 183cm x 61cm x 6 mm 

Gewicht: 1,5 kg

Gebruik en onderhoud: bedrukte yogamatten geven een sterke maar onschadelijke geur af wanneer ze voor het eerst worden uitgepakt. Rol de mat voor gebruik 2-3 dagen uit en laat hem luchten.

Je kunt de mat eenvoudig schoonmaken met een vochtige doek met koud water en een milde zeep. Plat laten drogen. De mat kan vervagen en broos en onbruikbaar worden als deze gedurende langere tijd aan direct zonlicht wordt blootgesteld. Geadviseerd wordt om je mat in een yoga mat tas op te bergen als je hem niet gebruikt.

Rol de mat zo op, dat de print aan de buitenkant zit.

34,95 €