Top Flower of Harmony

Spirit of OM top van 100% biologisch katoen met een trendy V-hals en mooie "Flower of Harmony" print.

In de stof zijn microfijne edelstenen van toermalijn verwerkt. De zwarte toermalijn is een prachtige edelsteen die kan helpen bij het afschrikken van negatieve invloeden. De toermalijn is dan ook uitermate geschikt als beschermsteen voor lichaam en geest. Dankzij zijn energetische krachten heeft toermalijn ook een verkwikkende en activerende werking, waardoor het onze aandacht kan bevorderen.

Pasvorm: slanke pasvorm, licht getailleerd*

Materiaal: 100% biologisch katoen (van gecontroleerde biologische teelt). Het materiaal rekt uit tijdens het dragen.

*De waarden van de afmetingen kunnen enigszins variëren. Dit materiaal is zeer elastisch en verliest na het wassen een beetje in lengte.  Zie tabel onderaan deze pagina.

Kies een variant:

39,90 €
Please select variants first

Let op: 

De waarden van de afmetingen kunnen enigszins variëren. Dit materiaal is zeer elastisch en verliest na het wassen een beetje in lengte. 

Disclaimer

Houd er rekening mee dat het gebruik van producten van Spirit of Om is vrijgesteld van een belofte van verlossing of genezing. Bio-energetische kleding kan een ondersteunend effect hebben op de gezondheid, maar vormt in geen enkel opzicht een vervanging voor het zien van de dokter of alternatieve geneesheer en mag niet de oorzaak zijn van het staken van medische behandeling. Aansprakelijkheidsclaims zijn uitgesloten.