Supplex Bra Double Straps - zwart

Deze BH-top van Liquido is gemaakt van het zeer comfortabele Supplex® materiaal wat zorgt voor lichte compressie en heeft een katoenen 'feel'. Daarnaast heeft het ook een liftende werking, wat het silhouet ten goede komt. Supplex® is wat dikker materiaal dan wat je gewend bent van print tops van Liquido, is absoluut niet doorschijnend en zeer duurzaam.

Dit nieuwe model Supplex top is gemaakt in een modieus model met dubbele straps op de achterkant en wat hoger in de omvang, voor iets meer bedekking en steun,

Materiaal: 88% polyamide en 12% elastaan. Met liefde gemaakt in Brazilië onder eerlijke omstandigheden.

  • Gemaakt met Supplex®, met een katoenen 'feel'
  • Zacht materiaal, dikker en steviger.
  • 50+UVA/UVB zonbescherming.

Pasvorm: voorzien van dubbele straps; medium support. Valt volgens standaard Liquido maatvoering, maar door de lichte compressie kan hij wat strakker aanvoelen. Bij twijfel: bestel een grotere maat.

Raadpleeg voor de juiste maat de maattabel van Liquido op de pagina Maattabellen, deze vind je onder het kopje 'Online winkel'. 

Wasvoorschriften: koud wassen op 30 graden (binnenstebuiten). Niet in de droger. Voorzichtig met ruwe oppervlakken. Wanneer je hebt gekozen voor een witte Supplex Bra, wassen met gelijke kleuren.

Kies een variant:

34,00 €