Sticky yogamat (4,5mm) - paars

Incl. gratis draagkoord

Kenmerken:

Zacht, schokabsorberend en comfortabel.

Biedt een stabiel, antislip oppervlak.

Biedt isolatie tegen koude vloeren.

Machine wasbaar* en scheurvast.

Materiaal: de 4,5 mm antislip Lite yogamatten van Yoga Studio zijn gemaakt volgens Europese normen en zijn gemaakt van de nieuwste milieuvriendelijke polymeerharsen en vrij van giftige stoffen.

 Gewicht: 1,1 kg                                                                 Afmetingen: 183 cm x 61 cm x 4,5 mm

Gebruik en onderhoud: elk type yoga mat heeft tijd nodig om maximale grip te bieden. Bij intensief gebruik zal deze yoga mat je na 3 à 4 weken een betere grip geven.

Je kunt de mat eenvoudig schoonmaken met een vochtige doek. Wanneer je toch een héél klein beetje (milde) zeep wilt gebruiken, doe je er verstandig aan na het reinigen eventuele zeepresten met een doekje met lauwwarm water te verwijderen.  Bij gebruik van een speciale yogamat-reiniger, dit eerst op een klein stukje van je mat testen.

*Het is ook mogelijk de mat in de wasmachine te wassen op 30 graden met een kleine hoeveelheid milde zeep, maar dan zonder centrifugeren aangezien dit de mat kan beschadigen.

Plat laten drogen. Beter niet over een scherpe waslijn hangen, want daardoor kan een streep ontstaan die je er later niet meer uit kunt krijgen. Ook niet op een radiator leggen of in een droogmachine drogen. 

25,95 €