Phoenix yogamat met mandala design - zwart (4mm)

Waar andere yogamatten glad worden met vochtige handen of voeten, biedt de Phoenix yogamat een zeer goede grip. Dit maakt deze yogamat ideaal voor alle yogastijlen, ook de yogastijlen die veel grip vereisen, zoals vinyasa yoga, ashtanga yoga of power yoga. Het gladde polyurethaan oppervlak is slijtvast en voelt lekker zacht aan. Het in het oppervlak gelaserde mandala-design heeft een discreet effect op de zwarte mat en is daarom ook erg populair bij mannelijke yogi's. De onderkant is gemaakt van natuurlijk rubber. Afhankelijk van je stemming kun je de mat ook omdraaien.

Materiaal: natuurrubber met PU-coating. Vrij van AZO-kleurstoffen, DOP-weekmakers, schadelijke zware metalen, PFAS-vrij.

Afmetingen: 185cm x 66cm x 4 mm (Let op: deze yogamat is breder dan de gemiddelde yogamatten, denk daaraan wanneer je een yogamat tas aanschaft.)

Gewicht: ca 2,5 kg

Gebruik en onderhoud:

• Vouw of kreuk je yogamat niet.

• Rol de mat zo dat de bovenzijde (zijde met print) aan de buitenkant zit en het rubberen oppervlak aan de binnenkant.

• Geadviseerd wordt deze mat na een bijzonder inspannende yogabeoefening af te nemen met een licht vochtige doek met lauwwarm water. Gebruik geen alcoholhoudende reinigingsmiddelen op de PU-coating. Laat aan de lucht drogen en rol de mat alleen op als deze droog is.

•Het is belangrijk om te weten dat polyurethaan donkerder wordt als het in contact komt met vocht. Houd er rekening mee dat deze optische wijziging de functionaliteit van de mat op geen enkele manier beïnvloedt. 

55,95 €