Phoenix yogamat met bloem design - lila (4mm)

Deze Phoenix yogamat is de juiste yogamat voor jou als je last hebt van zweethanden of -voeten tijdens de yoga. Wanneer hij nat is biedt hij je nl. nog meer grip. Dit maakt deze yogamat ideaal voor alle yogastijlen, ook de yogastijlen die veel grip vereisen. Het gladde polyurethaan oppervlak absorbeert vocht, voelt lekker zacht aan en is slijtvast.

Het in het oppervlak gelaserde bloem-design heeft een discreet effect op de lila mat, die je eventueel kunt gebruiken als hulpmiddel bij de uitlijning van jouw lichaam in de yogaposes . Gebruik bijvoorbeeld de middellijn om je voeten op één lijn te brengen in Warrior II, of gebruik de dwarslijnen om de juiste afstand tussen je handen en voeten te vinden in Downward Facing Dog. Of je nu ashtanga yoga, power yoga of vinyasa flow doet, deze Phoenix yogamat is de juiste yogamat voor intensieve yogabeoefening!

Materiaal: natuurrubber met PU-coating. Vrij van AZO-kleurstoffen, DOP-weekmakers, schadelijke zware metalen, PFAS-vrij.

Afmetingen: 185 x 66 x 0,4 cm (Let op: deze yogamat is breder dan de gemiddelde yogamatten, denk daaraan wanneer je een yogamat tas aanschaft.)

Gewicht: ca 2,5 kg

Gebruik en onderhoud:

• Vouw of kreuk je kurken yogamat niet.

• Rol de mat zo dat het lila-oppervlak aan de buitenkant zit en het rubberen oppervlak aan de binnenkant.

• Geadviseerd wordt deze mat na een bijzonder inspannende yogabeoefening af te nemen met een licht vochtige doek met lauwwarm water. Gebruik geen alcoholhoudende reinigingsmiddelen op de PU-coating. Laat aan de lucht drogen en rol de mat alleen op als deze droog is.

•Het is belangrijk om te weten dat polyurethaan donkerder wordt als het in contact komt met vocht. Houd er rekening mee dat deze optische wijziging de functionaliteit van de mat op geen enkele manier beïnvloedt. 

55,95 €