Mexicaanse Isla Serape yoga-deken - Blauw

Niet in voorraad

De 'serape' dekens van West Path zijn groter en strakker geweven dan hun traditionele Mexicaanse falsa dekens en de kleuren zijn feller. Deze lichtgewicht deken is een geweldig prop voor yin yoga, maar je kunt hem uiteraard ook prima gebruiken bij jouw andere yoga-lessen.

Of voeg een beetje vintage Mexicaanse stijl toe aan je huis met deze klassieke Mexicaanse deken. De levendige kleuren zullen zeker een mooie kleur toevoegen aan elke ruimte en een positieve sfeer toevoegen aan je huis. En doordat de serape super strak geweven is, houdt hij geen zand vast zoals andere dekens, waardoor het misschien wel je nieuwe favoriete picknickdeken, stranddeken of kampeerdeken wordt.

Afmetingen: 210 x 135 cm / Gewicht: ca. 1 kg

Materiaal: 100% acryl

Handgemaakt in Mexico

Wasvoorschriften: mag in de wasmachine met koud water, of op een delicaat programma. Zonder wasverzachter. Aangezien deze dekens met de hand zijn geweven met het gebruik van verschillende soorten draden, zal het wassen ervan in heet of zelfs warm water hoogstwaarschijnlijk resulteren in ongelijkmatige krimp. Hang of leg plat om te drogen. Niet in de droger.

49,10 €