Mexicaanse falsa yoga-deken - Mint, bleu and coral peach

Deze authentieke Mexicaanse falsa deken is handgeweven in Mexico en gemaakt met het traditionele gestreepte patroon. Het losse weefsel is zacht en licht van gewicht, waardoor hij ideaal is om mee te nemen naar jouw (yin)yoga-practice. De mix van materialen zorgt ervoor dat het zweet kan absorberen zonder vochtig te zijn en het is een uitstekende geleider van lichaamswarmte. Ten slotte is het ook belangrijk hoe duurzaam de deken is: jarenlang, zelfs langer.

Als je op zoek bent naar een stevigere of zwaardere deken, bekijk dan de 'serape' en 'baja diamond' dekens.

Let op: vanwege de aard van handgemaakte artikelen kunnen kleine details zoals lus-knopen zichtbaar zijn en kunnen de maten of kleuren iets afwijken. Ze zijn allemaal prachtig uniek, net als jij.

Afmetingen: ongeveer 182 x 120 cm  / Gewicht: ca. 1.300 gr

Materiaal: 50% acryl, 40% polyester, 10% katoen

Wasvoorschriften: mag in de wasmachine met koud water, of op een delicaat programma. Zonder wasverzachter. Aangezien deze dekens met de hand zijn geweven met het gebruik van verschillende soorten draden, zal het wassen ervan in heet of zelfs warm water hoogstwaarschijnlijk resulteren in ongelijkmatige krimp. Hang of leg plat om te drogen. Niet in de droger.

36,75 €