Knie-pads (2 stuks) - div. kleuren

Binnenkort in meerdere kleuren beschikbaar!

Yoga knie-pads beschermen je gewrichten en verlichten de druk op je gewrichten tijdens je yoga-practice, Pilatus- of fitness workout zonder je balans en stabiliteit te verliezen. Natuurlijk kun je ook een deken of je mat dubbelvouwen en onder je knieën leggen, maar knie-pads zijn net iets comfortabeler en ook makkelijker/sneller te pakken tijdens je yoga-practice/workout. Je kunt deze kniebeschermers ook perfect gebruiken onder je handen/polsen en ellebogen en zelfs onder je hoofd in de Hoofdstand/ Sirsasana als je de mat/vloer net iets te hard vindt.

Kenmerken:

- Antislip

- Door het kleine formaat en lichte gewicht zijn ze makkelijk mee te nemen in je (yoga)tas.

- Niet alleen ideaal voor yoga, Pilatus en fitness, maar ze geven bijvoorbeeld ook een fijne en zachte ondersteuning voor je knieën bij het tuinieren.

- Makkelijk te reinigen met een doekje met warm water en wat natuurlijke zeep, vervolgens met een handdoek drogen. Niet in de zon laten drogen.

Materiaal: gemaakt van hoge kwaliteit milieuvriendelijk PU (polyurethaan). Deze pads hebben een hoge dichtheid en hoge elasticiteit, en zullen niet snel vervormen of breken, waardoor ze ook duurzaam zijn.

Afmetingen: 20 x 20 x 1,5 cm 

Gewicht: ± 240 gram (per set van 2)

Kies een variant:

14.75 €
Please select variants first