Extra lange eco-legging - Mystic river

Deze legging is gemaakt van materiaal met een unieke Poly-Lycra mix die voor een combinatie zorgt van uitstekende kwaliteit met een flatteuze en zachte pasvorm. Met een brede tailleband tot rond de navel, weet je je niet alleen verzekerd van een comfortabele pasvorm, maar het voorkomt ook snijdende elastieken randen in de taille. Voor ieder lichaam, van atletisch tot curvy: de Extra Lang Eco Legging beweegt met je mee, en biedt naast comfort ook support en ademende kwaliteiten. Dankzij de extra lengte is deze legging zelfs geschikt voor de dames met de langste benen of je kunt er voor kiezen om de legging over je hielen te trekken.

Gemaakt met de unieke Amni Soul Eco Technologie van Liquido, waardoor het materiaal snel wordt afgebroken zodra het weggegooid wordt. Hierdoor verminderen we onze impact op het milieu.

Pasvorm: extra lang en extra hoge taille. Valt volgens gemiddelde maatvoering.

Binnenbeen lengte: small - 71cm, medium - 74cm, large - 76cm

Materiaal: 90% polyamide en 10% elastine; gemaakt met Lycra; biologisch afbreekbaar. Zacht materiaal, soepel en stretchy. 50+UVA/UVB zonbescherming. 

Wasvoorschriften: binnenstebuiten wassen op maximaal 30 graden met een mild wasmiddel. Niet in de droger. Voorzichtig met ruwe oppervlakken.

Kies een variant:

62,00 €