Oogkussen met lavendel & lijnzaad - div. kleuren

Leg het lavendel oogkussentje bijv. tijdens aromatherapie of de eindontspanning/Savasana in yoga over je gesloten ogen, adem diep in, ontspan en geniet van het kalmerende effect van lavendel. Bij het ontspannen van de ogen door middel van zo'n oogkussentje kunnen ook de wenkbrauwen, jukbeenderen en slapen meer ontspannen. Het lijnzaad in het oogkussentje zorgt ervoor dat deze gemakkelijk plooibaar is en dus meegeeft met de diverse vormen rond de ogen. Het kan ook helpen bij hoofdpijn en vermoeide ogen.*

De lavendelgeur zal ongeveer 2 jaar aanhouden. 

LET OP: i.v.m. hygiëne kunnen oogkussentjes niet worden geruild of geretourneerd.

Materiaal: 

Gemaakt van Oeko-Tex 100 gecertificeerd katoen

Gevuld met biologische lavendel en biologisch lijnzaad (50% - 50%) uit Kroatië

Vrij van schadelijke chemicaliën

Afmetingen: 22 x 8 cm / Gewicht: 150 gram

Merk: Yogi & Yogini

Onderhoud/reinigen:
Bewaren op een droge plek bij kamertemperatuur.
Door het oogkussen 30 sec in de magnetron te verwarmen is het gesteriliseerd.
Eventuele vlekken verwijderen met een stoomreiniger. 

* Verkoelen: als je het oogkussen even wat koelt dan kun je daarmee ook de ogen verkoelen. Dat kun je doen door het kussen ± 10 minuten in de vriezer te leggen of ongeveer een uur in een plastic zak met koelelement. Als de koelte minder wordt kun je het oogkussen omdraaien, waardoor je nog wat langer kunt genieten van de verkoeling.              

* Verwarmen: vermoeide ogen worden nog beter behandeld wanneer het kussentje iets warmer is dan lichaamstemperatuur. Stop het voor 30 tot maximaal 60 seconden in de magnetron op een hoge temperatuur. Let op: Zorg dat het kussen niet te warm is wanneer je het op de ogen of huid plaatst!

Kies een variant:

11,75 €