Go with the flow shirt

Dit 'Go with the flow shirt' in een modieuze petrol tint is gemaakt om soepel om het lichaam heen te vallen. Met een elegant plooi detail aan de onderkant en wat langer aan de achterkant, waardoor het shirt fijn over de billen valt.

**Iedere Liquido shirt is uniek, dus jouw exemplaar kan afwijken van de afbeelding die je ziet op de website. Liquido ladies are one of a kind and your shirts are too!**

Pasvorm: ruimvallend

Materiaal: 96% viscose & 4% elastaan. Gemaakt van het natuurlijke houtvezel-materiaal viscose. Viscose wordt gemaakt van natuurlijke houtvezels, namelijk uit cellulose in houtpulp of katoen. Om van kleine stukjes hout, garen te kunnen maken, worden de houtsnippers eerst opgelost in een basische stof, waarna een stroperige vloeistof ontstaat, de viscose. Deze vloeistof wordt vervolgens geperst tot een lange dunne draad (voor textiel). Dan wordt het draad behandeld met een zure oplossing en wordt de viscose weer omgezet tot cellulose. Als laatste worden de vezels goed gewassen zodat er geen resten van het zuur meer op te vinden zijn.

Wasvoorschriften: koud wassen op 30 graden (binnenstebuiten). Niet in de droger.

Kies een variant:

31,00 €